Bamboe - Een stof zonder seizoenen voor het hele jaar door

Bamboo - A seasonless fabric for all year round - Zipster

Elke ouder weet hoe stressvol het kan zijn om je kleintje aan te kleden als de seizoenen veranderen. Terwijl je baby het fijn vond om tijdens de zomermaanden lichtgewicht kleding te dragen, kun je je een beetje verloren voelen bij het navigeren door de vele laagjesopties die beschikbaar zijn zodra de temperatuur daalt. Hoe kun je Zipsters laagjes geven om je baby 's nachts warm en gelukkig te houden? Ontdek hieronder alles wat je moet weten. 

 

Zijn Zipsters warm genoeg voor mijn baby?

Een van de meest aantrekkelijke dingen aan Zipsters zijn de boterzachte bamboestoffen. Zipsters zijn gemaakt van thermoregulerende eigenschappen, zijn comfortabel en ademend en dragen bij aan een comfortabele nachtrust voor je kostbare kleine bub. Maar in tegenstelling tot wat je misschien denkt, zijn Zipsters eigenlijk seizoensloos - wat betekent dat ze gedragen kunnen worden in de zomer, herfst, winter of lente, ondanks hun lichtgewicht materiaal. Het is echt de perfecte bamboepyjama voor elk seizoen. 

Onze pyjama met 2 ritssluitingen houdt je baby niet alleen warm en behaaglijk gedurende de nacht, maar geeft hem ook wat ademruimte zonder dat hij zich bezwaard voelt. Een aanwinst voor elke ouder die zijn kleintje behaaglijk en warm wil houden zonder dat dit ten koste gaat van een goede nachtrust! 

 

Welke slaapzak heeft mijn baby nodig?

Nu je gerust kunt zijn omdat je weet dat Zipsters niet alleen comfortabel maar ook warm zijn, is het tijd om na te denken over hoe je je baby laagjes geeft voor verschillende temperaturen. Als ouders moeten we ervoor zorgen dat onze kleintjes het de hele nacht behaaglijk en comfortabel hebben. Maar het kan met vallen en opstaan zijn om uit te vinden welke laagjesmethode het beste werkt.

Het laatste wat een mama of papa wil, is dat zijn of haar baby zich ongemakkelijk voelt en het gevoel heeft dat hij of zij oververhit raakt door een verkeerde keuze van laagjes. En ouders willen ook niet dat hun kleintjes midden in de nacht huilend wakker worden omdat ze het te koud hebben. Dus wat is het geheime recept om het precies goed te doen?

Hoewel je altijd moet vertrouwen op je instinct over wat goed is, hebben we een handige gids gemaakt die je kunt raadplegen als je niet zeker weet hoe je je kleintje moet aankleden voor een comfortabele en veilige nachtrust. Naast onze beruchte Zipsters hebben we ook bamboe babyslaapzakken in zowel 1,5 als 2,5 togs en knusse vesten Zo vind je de perfecte laagjesoplossing voor je kleintje, afhankelijk van het seizoen. Bekijk onze tips hieronder: 

Zomer

Hoewel we altijd aanraden om je kleintje in een van onze babyslaapzakken te leggen zodat hij of zij een rustige nacht tegemoet gaat, is het belangrijk om bewust te zijn van wat je eronder aantrekt, afhankelijk van hoe warm of koud het in de kamer is. 

  • 24°C - Of je nu op vakantie bent of gewoon een bijzonder warme avond hebt, als de kamer van je baby rond de 24 graden is, kun je de rits beter wegdoen. Rompertje en in plaats daarvan kiezen voor een vest. Maar net als volwassenen willen baby's zich veilig voelen in een slaapzak. Gebruik bij zo'n hoge temperatuur een 1,5 tog babyslaapzak om je baby een comfortabel gevoel te geven. 

Herfst

Na maandenlang warme avonden kan het vreemd aanvoelen om je kleintje 's nachts extra lagen aan te trekken. De herfst kan bijzonder misleidend zijn - het is niet omdat je een warme en zonnige dag hebt, dat de temperaturen 's nachts niet snel zullen dalen. Zorg ervoor dat je het weerbericht bekijkt voordat je naar bed gaat en kleed je baby dienovereenkomstig aan. 

  • 20°C - Als het weer daalt tot 20 graden, kun je kiezen voor een 1,5 tog slaapzak of een 2,5 tog slaapzak. Als u voor de lichtere slaapzak kiest, moet uw baby zowel een vestje als een slaapzak aan. Zipster bamboe pyjama aan. Als je de zwaardere slaapzak gebruikt, kun je je kleintje het beste alleen een vestje aantrekken. Speel met de twee varianten om uit te vinden welke het beste werkt voor jouw zoon of dochter. 
  • 18°C- Zodra de kamer van je baby 18 graden is, is het tijd om de lichtgewicht slaapzak op te bergen. We raden aan om je baby in onze 2,5 tog slaapzak te leggen naast een Zipster om hem de hele nacht knus en warm te houden. 

Winter

Tijdens de wintermaanden kan het moeilijk zijn om de temperatuur in de babykamer goed te krijgen. Of je nu te maken hebt met sneeuw of gewoon serieus koud weer buiten, het kan stressvol zijn om ervoor te zorgen dat de kamer van je kleintje altijd warm genoeg is voor een comfortabele nachtrust. Maar wees niet bang - met de juiste bamboepyjama en babyslaapzak geniet je baby van een warme en gelukkige nachtrust. 

  • 16°C- Zodra de temperatuur daalt tot 16 graden in de kamer van je baby, kun je je kind het beste een volledige laag aantrekken. Daar hoort ook een vestje bij, Zipster Rompertje en een slaapzak van 2,5 tog. Zo blijft je kleintje warm en knus ondanks de vriestemperaturen buiten. 

Lente

Zodra het lente wordt, warmt het weer gestaag op en kun je uiteindelijk de zwaardere slaapzak weggooien als je ergens woont waar het 's nachts lekker warm blijft. 

  • 22°C - Als de kamer van je baby ongeveer 22 graden is, kun je hem het beste in een slaapzak van 1,5 tog houden. Alleen kun je dit keer het beste het vestje wegdoen en er alleen een pyjama met 2 ritsen onder aantrekken. 

 

Hoe Zipsters dragen als de seizoenen veranderen

Als je je gestrest voelde toen je probeerde uit te zoeken hoe je je baby het beste kunt aankleden als de kamertemperatuur schommelt, hopen we dat deze gids je een beetje gerustgesteld heeft. Het maakt niet uit in welk seizoen we zitten, je kunt gerust zijn in de wetenschap dat Zipsters niet seizoensgebonden zijn. Dus of je nu een 2,5 tog slaapzak nodig hebt voor een koude winternacht of een 1,5 tog slaapzak voor een warme nacht in de lente, er zijn verschillende laagjesopties beschikbaar om je kleintje perfect warm en gelukkig te houden. Shop onze nieuwste collecties hier te klikken! 

Wil je meer advies?

Geen probleem. We helpen je graag bij het kiezen van de beste kleding voor je kleintje. Neem contact met ons op via info@zipsterbaby.com.

 

Volgende lezen

5 Tips From a Leading Sleep Consultant - Zipster
Must Have Items To Pack in Your Baby Bag - Zipster

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.